top of page
Marble Surface

Over ons

Hallo, wij zijn Trees en Dolf Zwagerman en zijn medio 2021 onze bed & breakfast begonnen in het mooie Bantega nabij Lemmer en het Tjeukemeer.

“We reden langs het huis en de vonk sprong over!”

Dit wordt het huis waar we onze droom in kunnen waarmaken. 

Na 40 jaar in de kinderopvang als leidinggevende gewerkt te hebben met kinderen, personeel en ouders wilde ik (Trees) het roer omgooien. Voor mensen zorgen en enthousiasmeren was wat voor mij voorop staat en mijn droom was altijd een Bed & Breakfast beginnen. Dit betekende wel baan opzeggen en verhuizen want ons huis in Bussum was te klein om daar iets te starten dus we gingen op huizenjacht. We hadden onze kinderen en kleinkinderen beloofd om een uur van hun woonomgeving te zoeken en dat is gelukt.     

We hebben een mooi huis gevonden in Friesland in een dorpje Bantega. Het is een woonboerderij met veel mogelijkheden. Wij willen kleinschalig beginnen en hebben op de begane grond 1 kamer ingericht met een privé badkamer er tegenover.

Na een kleine verbouwing hebben we een gezellige kamer gecreëerd, waar we trots op zijn en de inrichting van de badkamer past bij de woonboerderij.

Een gezellige kamer, zo ingericht dat je door een groot raam uitkijkt over de weilanden. Vanuit je bed kan je de ooievaars, weidevogels, kieviten, reeën en hazen spotten. 

Geopend vanaf donderdag 1 juli 2021 dus reserveer direct online

B&B_Lekker_koese_by_ûs_edited.jpg

Visie

Wij zijn pas blij als onze gasten terug kunnen kijken op een leuke ervaring die voor herhaling vatbaar is

lekkerkoese.nl-logo-v03.jpg
bottom of page